Še ponoči sanjam nepremičnine Koper

Sem dijakinja splošne gimnazije in že od rojstva živim v Kopru. Zelo všeč mi je tukaj, imam veliko prijateljev in poletja najraje preživljamo na plaži. Letos sem si med počitnicami našla študentsko delo, da bom zaslužila kakšen euro. Delam v nepremičninski agenciji. Delo ni zahtevno, pomagam pri urejanju dokumentacije in se javljam na telefon, da se dogovorim za oglede nepremičnin. 

Prejšnji teden je telefon zvonil non stop, skoraj vsi so spraševali za nepremičnine Koper, kot da bi se dogovorili med sabo. V samo enem dnevu sem tolikokrat slišala besedi nepremičnine Koper, da so se mi ponoči prikazovale tudi v sanjah.

Še ponoči sanjam nepremičnine Koper

Ugotovila sem, da so nepremičnine Koper zelo iskane, v bistvu je povpraševanje dosti večje od ponudbe. Tako, da vsako stanovanje, ki se pojavi na trgu, gre zelo hitro v prodajo, ne glede na ceno. Drugače pa mi je to delo zelo všeč, mogoče bom delala v tem poslu tudi, ko bom zaključila šolanje, kar pa ne bo še tako kmalu. Čaka me namreč še študij v Ljubljani. Sicer vem, da bo s težkim srcem zapustila Koper, vendar me tolaži dejstvo, da bo to samo začasno.

Trenutno še živim pri starših, vendar ne vem kaj bo, ko bom želela iti na svoje. Ugotovila sem namreč, da imajo nepremičnine Koper dokaj visoko ceno. Mogoče pa se mi bo nasmehnila sreča in bom spoznala fanta, ki že ima svoje stanovanje. Ko sem prijateljici zaupala svoje skrbi, je zamahnila z roko in rekla kje je še to. Zdaj sva mladi in morava uživati. Dokler nisem začela delati tukaj, tudi sama nisem razmišljala o tem. Zagotovo pa vem nekaj, zame pridejo v poštev samo nepremičnine Koper, saj je to najlepše mesto v celi Sloveniji. Do takrat pa bo preteklo še nekaj vode in mislim, da ima moja prijateljica kar prav, dovolj bo še časa za resne zadeve, mladi pa smo samo enkrat v življenju.