Sodelavka ni vedela, da uporabljam serum za rast trepalnic

Delam v pisarni velikega podjetja, ki se ukvarja s telekomunikacijami. V naši pisarni smo štiri ženske, vendar se z eno najbolje razumem. Skupaj hodiva na malico, včasih na hitro kavo po službi, popoldan pa imava obe veliko dela s svojimi družinami. Tako sva se tudi prejšnji petek po napornem tednu odločili, da popijeva skupaj kavo, preden odideva domov.

Med najinim klepetom mi je rekla, da občuduje moje lepe trepalnice. Vprašala me je, če so naravne ali uporabljam tako dobro maskaro. Nasmehnila sem se in ji povedala, da ima serum za rast trepalnic odločilno vlogo pri mojem izgledu. Malo me je čudno pogledala in vprašala kaj je to serum za rast trepalnic in kje se dobi kaj takega. Bila je resnično presenečena, da kaj takega sploh obstaja, sama je do sedaj slišala samo za umetne trepalnice, ki pa se ji zdijo moteče.

Sodelavka ni vedela, da uporabljam serum za rast trepalnic

Sedaj sem bila jaz na vrsti, da jo čudno pogledam. Ali sploh obstaja kdo, ki še ni slišal za serum za rast trepalnic, saj je na tržišču že kar nekaj časa. Predvsem pa ima zelo dobre rezultate, vsaj pri meni. Trepalnice imajo najmanj podvojeni učinek. Razložila sem ji, da se ga lahko kupi v vsaki malo bolje založeni drogeriji. Vseeno me je prosila, če si vzamem še pol ure časa zanjo in greva skupaj do najbližje drogerije in ji pomagam pri nakupu.

Ker sem imela doma kosilo že skoraj dokončano od prejšnjega dne, sem z veseljem privolila, saj bo serum za rast trepalnic tudi meni kmalu zmanjkal. Prijazna prodajalka nama je tudi razložila, kako serum deluje, da v bistvu okrepi mešičke trepalnic in podaljša fazo rasti. Kupili sva vsaka svojega in se poslovili. Videla sem kako je sodelavka zadovoljna odšla domov. V bistvu jo popolnoma razumem, saj se mi zdi, da so goste in dolge trepalnice sanje vsake ženske, predvsem pa tako lepo poudarijo oči. Zakaj si torej ne bi pri tem pomagali z nečim kot je serum za rast trepalnic.