Bialetti kavica na novi terasi

Pri nas se vedno kaj dela. Tokrat sva se z možem odločila, da narediva teraso na drugi strani hiše. Šlo se je namreč zato, da sva teraso že imela, vendar je bila na strani, kjer so nas lahko videli vsi sosedje. Ne bom rekla, da sva imela težave z njimi, le zasebnosti sva si želela. Želala sva spiti jutranjo Bialetti kavico v miru in zasebnosti. Prav zato sva šla v novi projekt in to je nova terasa na drugi strani hiše. Tam nisva imela nobenega soseda. Imela sva čisto mir. Ne vem, zakaj nisva že pri gradnji upoštevala tega. 

Bialetti kavica na novi terasi

Še danes sem srečna, da sva se tako odločila. Kajti šele, ko je bila nova terasa narejena in sva se prvič usedla nanjo, sva videla, koliko nama pomeni zasebnost. Končno nisva videla nikogar in nihče ni videl naju. To mi pomeni v določenih trenutkih zelo veliko, da imam svoj mir. 

Tako sedaj pijeva jutranjo Bialetti kavico na terasi. To je nekaj prekrasnega, ko lahko ob sončnem vzhodu sediva na terasi in imava čisto mir. Slišiva samo ptičje petje in pijeva Bialetti kavico. Si lahko zamislite?

Jaz si lahko in srečna sem, da je tako. Včasih človek potrebuje le nekaj, da se bo počutil veliko lepše. Jaz sem potrebovala novo teraso na drugi strani hiše, kjer imam zasebnost. Mogoče nekomu drugemu to ne bi pomenilo prav nič. Meni pa pomeni ogromno. Ne le zjutraj, tudi popoldan imam svoj mir. Tudi popoldan mi paše Bialetti kavica v miru, ko pridem domov iz službe in sem utrujena. Sedaj to imam in hvaležna sem zato. Midva z možem sva si zelo podobna, tako včasih vidim tudi svojega moža, kako uživa na terasi sam in pije Bialetti kavico, ko prebira časopis. To je najin prostor in najin čas. Vsak pa ga doživlja na svoj način.