3d modeliranje mi je omogočilo osvojiti 3d tisk

Že kar nekaj let, me je začelo zelo zanimati 3d tiskanje. Tako pa je bila vedno moja največja želja, da bi si lahko kupil 3d tiskalnik, ter začel tiskati razne modele. Predno pa bi si kupil 3d tiskalnik, pa sem najprej moral osvojiti 3d modeliranje. To pa je bilo pomembno zato, ker bi z znanjem o 3d modeliranju lahko ustvarjal svoje lastne objekte, kar pa bi mi dalo veliko več svobode pri 3d tiskanju, saj bi lahko natisnil karkoli bi si zmislil.

Zato pa sem se res začel učiti 3d modeliranje, predno sem sploh kupil 3d tiskalnik. Tako pa sem imel to srečo, da se je bilo vse, kar je za vedeti o 3d modeliranju, na voljo na spletu, tako da sem si lahko ogledal razne posnetke in pa prebral kakšne članke, s katerimi sem se nato učil 3d modeliranje.

Učenje 3d modeliranja pa ni bilo tako zahtevno, kot sem si mislil, da bo. Poleg tega pa sem pri učenju te veščine tudi zelo užival, tako da mi 3d modeliranje sploh ni predstavljalo problema.

Po približno treh mesecih rednega učenja, pa sem končno osvojil 3d modeliranje, do te mere, da sem se odločil, da si bom kupil 3d tiskalnik, kjer pa sem že nekaj časa hranil denar na strani, saj to ni bil ravno poceni nakup.

3d modeliranje mi je omogočilo osvojiti 3d tisk

Tako pa sem bil že zelo navdušen nad tem, da bom končno lahko testiral svoje 3d modeliranje in videl, kako bodo moje ideje prišle v fizično obliko, saj sem zmodeliral že kar nekaj objektov, katere sem sedaj lahko končno natisnil s 3d tiskalnikom. To pa mi je bilo tako v zelo veliko veselje, ter je 3d tiskanje postal moj nov najljubši hobi.

Zato pa sem zelo vesel, da sem se odločil osvojiti 3d modeliranje, saj mi je to odprlo nov svet kreativnosti, ki sem ga lahko raziskal s 3d tiskanjem.