Italian language

 
 

BRUSNICA FORTE

Zaloga: Na zalogi

22,68 €

Hiter predogled

Natural Wealth® Brusnica forte vsebuje naravni koncentrat plodov ameriške brusnice in vitamin C. Plodovi brusnic so bogati z vitamini in minerali (posebno z vitaminom C in A ter kalijem), vlakninami, številnimi kislinami, antociani in bioflavonoidi, ki imajo antioksidativno delovanje.

BRUSNICA FORTE

Double click on above image to view full picture

Pomanjšava
Povečava

Več pogledov

  • BRUSNICA FORTE

Podrobnosti

Natural Wealth® Brusnica forte vsebuje naravni koncentrat plodov ameriške brusnice in vitamin C. Plodovi brusnic so bogati z vitamini in minerali (posebno z vitaminom C in A ter kalijem), vlakninami, številnimi kislinami, antociani in bioflavonoidi, ki imajo antioksidativno delovanje. Vsebujejo zelo majhne količine sladkorja, zato znižujejo koncentracijo glukoze v krvi, kar je ugodno za diabetike. Brusnice pomagajo pri infekcijah sečnih poti, posebno pri infekcijah z bakterijo Escherichia coli. Imajo pomembno vlogo tudi pri ohranjanju zdravja srčno žilnega sistema. Zaradi vsebnosti vitaminov in mineralov, pozitivno delujejo na imunsko odpornost telesa.

Vsebuje: koncentriran izvleček plodov brusnic, vitamina C in E
Priporočena uporaba: pri infekcijah sečnih poti, predvsem pri infekcijah z bakterijo Escherichia coli, pri problemih z izločanjem urina
Način uporabe: 1 kapsulo dnevno
Vsebina: 50 kapsul