Italian language

 
 

Postopek naročila

ISKANJE IZDELKOV

Preko navigacije s kategorijami ali s pomočjo iskalnika pošičite želeni izdelek. Na strani z izdelkom izberite dodatne možnosti, kot so količina, veličina ... in vpišite želeno količino izdelkov za naročilo. Izdelek dodajte v košarico s klikom na gumb 'V košarico'. Na podoben način lahko dodate več izdelkov v košarico.

KOŠARICA

V košarici lahko spremenite količino naročenih izdekov. Da bo sprememba upoštevana, kliknite gumb 'Osveži košarico'. V kolikor izdelka ne želite naročiti, ga izbrišite s klikom na ikono 'Odstrani artikel'.

Če želite nadaljevati z nakupovanjem (izbrati še kakšen izdelek), kliknete gumb "Nadaljujte z nakupi" ali izberete kategorijo iz navigacije in nakupujete naprej.

Vsebina košarice se bo ohranila.Če želite zaključiti nakup, kliknete na gumb "Zaključi nakup".

ODDAJA NAROČILA

Naročilo lahko oddate registracijo oz. prijavo v spletno trgovino ali pa izberite možnost 'Oddajte naročilo kot gost'. V naslednjem koraku izberite informacije o naslovu plačnika. S klikom na gumb 'Naprej' se premaknite na naslednji korak in izberite informacije o naslovu dostave. Nato izberite način dostave in način plačila. V zadnjem koraku preglejte vaše naročilo in ga oddajte s klikom na gumb 'Zaključi naročilo'. Preko elektronske pošte boste prejeli obvestilo o opravljenem naročilu.

MOJ RAČUN

Z bresplačno registracijo v spletno trgovino imate možnost pregleda preteklih naročil, dodajanje več naslovov plačnika ali za dostavo, uporabo seznama želja in pregled vaših mnenj in ocen izdelkov. V kolikor nakupa ne zaključite, se vam vsebina košarice ohrani do naslednje uporabe.


Za dodatne informacije smo vam na voljo od ponedeljka do petka od 9h do 18h ter ob sobotah od 9h do 12h na telefonski številki +386 5 734 10 07 ali pa nam pišite na elektronski naslov info@trgovinaklasje.si.