Italian language

 
 

O nas

Trgovina Klasje v Sežani je odprla svoja vrata leta 1997. Trgovina slovi po naravni in zdravi prehrani ter raznimi pripomočki in dodatki za zdravo življenje.

 

Trgovina ponuja zdravo prehrano, kar pomeni, da je ekološko pridelana, je brez pesticidov, aditivov, umetnih barvil in drugih zdravju škodljivih dodatkov. Živila so polnovredna, saj jim ni bilo nič dodano ali odvzeto. Živila niso po nepotrebnem predelana in kemično obdelana.

 

Poleg tega najdemo v trgovini tudi raznovrstno ponudbo kozmetičnih izdelkov, gospodinjskih, ter drugih zdravju prijaznih izdelkov, ki ne škodujejo okolju in so v večini iz naravnih sestavin. Naravna kozmetika vsebuje samo naravne sestavine, zato se prepustite vrhunski negi kozmeticnih izdelkov, ki so izdelani iz rastlin in ne vsebujejo absolutno nobenih kemicnih aditivov. V obicajni kozmetiki - tudi otroški - se nahajajo škodljivi kemicni konzervansi, barvila, emulgatorji, parfumi, sredstva za umetno ustvarjenje pene itd, ki dražijo kožo in lasišce ter se nalagajo v našem telesu, kjer tudi ostajajo dolgo casa in škodljivo delujejo na naše zdravje.

 

Trgovina ponuja izključno brezmesne izdelke. Tudi mlečnih izdelkov ni. Razne paštete, namazi, klobase in hrenovke so rastlinskega izvora (soja, sejtan, pira, …). V ponudbi imamo tofu ali sojin sir, ki je odličen polnovreden nadomestek za meso. Pomembno je, da je tofu izdelan iz sojinih zrn s kontroliranim biološkim poreklom to pomeni, da je iz genetsko nemodificirane soje. Sejtan ali pšenicno meso je tudi nadomestek za meso.

 

Na policah se bohotijo razna žita, stročnice in semena, ki so nerafinirana. Zelo pomembno je tudi dejstvo, da so vsa olja ( olivno, soncnicno, sezamovo, bucno, laneno, orehovo, arganovo olje, olje sibirske cedre…) , ki so na naših policah nerafinirana in hladno stisnjena.

 

 

Trgovina Klasje - Sirah d.o.o.

Gradišče 12
6210 Sežana

Tel: 05 734 10 07
Gsm: 041 552 545
Fax: 05 734 51 83
E-pošta: info@trgovinaklasje.si
Splet: www.trgovinaklasje.si

ID za DDV.: SI97625019 
Davčni zavezanec: DA

Delovni čas:
Vsak dan od 8:30 do 18:00
Sobota od 8:30 do 12:00 
Nedelja zaprto